Gehaktbal Cupcakes

Gehaktbal Cupcakes

Ingrediënten: 1/2 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 50 gram geraspte wortel, 300 gram gehakt, 1 eetlepel tomatensaus, zout, peper, paneermeel, aardappelpuree,

Aantal cupcakes: 6

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1/2 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook wat tijm en 50 gram geraspte wortel (heel fijn geraspt). Bak tot de ui zacht is. Laat het afkoelen. Meng het vervolgens met 300 gram gehakt. Breng op smaak met 1 eetlepel tomatensaus, zout en peper. Meng er vervolgens paneermeel door. Verdeel het gehakt over 6 papieren cupcakevormpjes. Zet deze vormpjes in een muffinblik, dan blijft het beter in vorm. Doe op elke gehaktbal een toef aardappelpuree. Zet de gehaktbal cupcakes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat