Gehaktbal Cupcakes

Gehaktbal Cupcakes

Ingrediënten: 1/2 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 50 gram geraspte wortel, 300 gram gehakt, 1 eetlepel tomatensaus, zout, peper, paneermeel, aardappelpuree,

Aantal cupcakes: 6

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1/2 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook wat tijm en 50 gram geraspte wortel (heel fijn geraspt). Bak tot de ui zacht is. Laat het afkoelen. Meng het vervolgens met 300 gram gehakt. Breng op smaak met 1 eetlepel tomatensaus, zout en peper. Meng er vervolgens paneermeel door. Verdeel het gehakt over 6 papieren cupcakevormpjes. Zet deze vormpjes in een muffinblik, dan blijft het beter in vorm. Doe op elke gehaktbal een toef aardappelpuree. Zet de gehaktbal cupcakes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel