Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus (Orloff)

Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus (Orloff)

Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus (Orloff)
Vandaag een feestelijke maaltijd: orloff. Dit hebben we al een hele tijd niet meer gegeten. Omdat we dachten dat het vandaag flink ging regenen hadden we de rollade zaterdag al op de barbecue gedaan. Die stond toen toch al aan voor de lasagne. Tip: koud de plakjes snijden voor de orloff ging veel makkelijker dan warm. Zelf hadden we overigens een halve rollade.

Ingredi├źnten: 1 kleine rollade, plakjes ham, plakjes kaas, 250 gram champignons, flinke eetlepel bloem, volle melk, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak de rollade gaar in de oven of op de barbecue. Snijd de rollade in plakjes. Leg de plakjes rollade afwisselend met ham en kaas in een ovenschaal. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons tot het zacht is. Voeg 1 flinke eetlepel bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg vervolgens zoveel melk toe tot je de gewenste dikte saus hebt. Blijf goed roeren. Breng de champignonsaus op smaak met zout en peper. schep de champignonsaus over de rollade. Zet de ovenschaal nog 15 minuten in een voorverwarmde oven of Airfryer op 180 graden. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top