Lasagnes van de Jumbo uit de Airfryer

Lasagnes van de Jumbo uit de Airfryer

Lasagnes van de Jumbo uit de Airfryer
Ik wilde het eens proberen, die lasagne’s uit de supermarkt in de Airfryer bakken. Conclusie dat gaat prima. Ik had het ongeveer 20 minuten op 175 graden gedaan. Er pasten met een beetje de bakjes induwen twee in het mandje van de Airfryer XXL. Voor twee personen is het dus best onhandig. Als je alleen bent en maar 1 bakje in de Airfryer doet is het ideaal. Zelf had ik trouwens de lasagne met spinazie en Michel de lasagne bolognese.

17
(16.860 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Lasagnes van de Jumbo uit de Airfryer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top