Berenhap van Varkenshaas

Berenhap van Varkenshaas

Berenhap van Varkenshaas
Ingrediënten: varkenshaas, ontbijtspek, ui,

Aantal personen: 2

Kruid 1 varkenshaas met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin. Haal uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en een paar plakjes ontbijtspek. Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes. Bak de varkenshaas even mee in de pan. Wissel op je bord een plakje varkenshaas af met een plakje ontbijtspek en een schijfje ui.

Pindasaus
Ingrediënten: pindakaas, melk, ketjap manis, knoflookpoeder, chilisaus, citroensap,

Maak ondertussen de pindasaus. Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, 1 eetlepel chilisaus en een scheutje citroensap tot de pindakaas is gesmolten.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top