Asian Wok Menu van Krakatau Veenendaal

Asian Wok Menu van Krakatau Veenendaal

Asian Wok Menu van Krakatau Veenendaal
Voor vandaag hadden we niets qua eten gehaald. We hadden bedacht dat we iets, ergens zouden halen. Dat iets en ergens werd Krakatau in Veenendaal. Michel komt daar op de terugweg van zijn werk langs. Alleen wat nemen we dan? Krakatau heeft drie verschillende websites, op elke website staan net wat andere gerechten. In het restaurant zelf was ook weer een andere menukaart. Wat we wilden wokgerechten met bami en nasi konden ze wel maken.

We hadden gekozen voor beef teriyaki fried noodles en beef rendang fried rice. Dat stond niet op de menukaart in het restaurant maar konden ze wel maken. Uiteindelijk kregen we in plaats van beef teriyaki, kip teriyaki met fried noodles en wel de beef rendang met fried rice. De smaken waren prima, beetje pit in de nasi.

Zouden we er weer een Asian wok menu kiezen? Nee, eigenlijk kan je net zo goed een nasi rames nemen. Dan krijg je ook nasi, maar dan met een vleesgerecht en een groentegerecht. Krijg je dan net zoveel geen idee, het is wel een stuk goedkoper.

Krakatau Indonesisch Eethuis
Zandstraat 3
3901 CH Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top