Pasta met Spinazie en Gehakt uit de Wok

Pasta met Spinazie en Gehakt uit de Wok

Pasta met Spinazie en Gehakt uit de Wok
Eigenlijk had ik iets anders in gedachte met deze ingrediënten, maar na de tosti van vanmiddag wilde ik iets lichters. Het werd deze pasta uit de wok. Makkelijk alle ingrediënten in in pan.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 200 gram gehakt, 200 gram spinazie, 400 ml gezeefde tomaat, oregano, 1 maggiblokje, 100 ml water, macaroni,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt los en bruin. Voeg 200 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg vervolgens 400 ml gezeefde tomaat, wat oregano, 1 verkruimeld maggiblokje en 100 ml water toe. Roer goed door. Roer er macaroni (hoeveelheid naar eigen inzicht toe). Roer goed door. Laat de pasta een minuut of 10 pruttelen. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top