Tosti uit de Airfryer

Tosti uit de Airfryer

Tosti uit de Airfryer
Met al het brood van het To Good to Go pakket wat ik vrijdag scoorde maakten we vandaag tosti’s uit de Airfryer. Wel speciale tosti’s want naast ham en kaas zat er ook een bechamelsaus op. Met drie sneeën brood werd het een soort van tosti sandwich. In de bechamelsaus gebruikten we bouillonpoeder, je kan ook een maggiblokje gebruiken of gewoon zout en peper. Het is een tosti die goed vult!

Ingrediënten: boter, bloem, melk, bouillonpoeder, 6 sneeën brood, 4 plakken ham, 6 plakken kaas,

Aantal tosti’s: 2

Smelt een klontje boter voor de bechamelsaus. Voeg wat bloem toe. Bak even mee. Voeg daarna beetje bij beetje melk toe tot je de gewenste dikte saus hebt. Breng de saus op smaak met een theelepeltje bouillonpoeder.

Dan gaat het stapelen beginnen. Besmeer een boterham met een beetje bechamelsaus. Leg er een plakje ham op (randjes niet uit laten steken) en een plakje kaas. Leg er weer een sneetje brood op. Besmeer met bechamelsaus en beleg met ham en kaas. Leg de derde snee brood er op. Besmeer met bechamelsaus en eindig met een plakje kaas. Maak zo ook de andere tosti.

Leg de tosti’s in het Airfryer mandje. We kregen beide tosti’s met wat passen en meten in het mandje. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 7 minuten. Kijk even of de kaas gesmolten is, anders nog even langer. Snijd de tosti eventueel diagonaal doormidden om zo het sandwicheffect te krijgen. Eet smakelijk.

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top