Broodje Shoarma uit de Airfryer

Broodje Shoarma uit de Airfryer

Broodje Shoarma uit de Airfryer
Shoarma kan ook in de Airfryer had ik gelezen, dat wilde ik weleens uitproberen. Het gaat inderdaad prima, zo gewoon in het mandje van de Airfryer. Het wordt wat krokanter, wat minder vet. In de opvangbak van de Airfryer zat na afloop des te meer vet.

Ingrediënten: pitabroodjes, shoarma, gemengde salade, knoflooksaus, kaas,

Bak de pitabroodjes af in de Airfryer op 200 graden in 3 minuten. Haal de pitabroodjes uit de Airfryer. Doe de shoarma in de Airfryer, gewoon in het mandje. Zet de Airfryer op 180 graden en 10 minuten. Schep halverwege de tijd de shoarma om. Snijd de broodjes open. Doe de sla ertussen. Verdeel er wat knoflooksaus over. Schep dan de shoarma in de broodjes. Leg plakjes kaas op de shoarma. Eet smakelijk!

4
(4.955 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Broodje Shoarma uit de Airfryer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top