Gehaktbal Cupcakes

Gehaktbal Cupcakes

Gehaktbal Cupcakes

Ingrediƫnten: 1/2 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 50 gram geraspte wortel, 300 gram gehakt, 1 eetlepel tomatensaus, zout, peper, paneermeel, aardappelpuree,

Aantal cupcakes: 6

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1/2 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook wat tijm en 50 gram geraspte wortel (heel fijn geraspt). Bak tot de ui zacht is. Laat het afkoelen. Meng het vervolgens met 300 gram gehakt. Breng op smaak met 1 eetlepel tomatensaus, zout en peper. Meng er vervolgens paneermeel door. Verdeel het gehakt over 6 papieren cupcakevormpjes. Zet deze vormpjes in een muffinblik, dan blijft het beter in vorm. Doe op elke gehaktbal een toef aardappelpuree. Zet de gehaktbal cupcakes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top