Over & Contact

half brutsellog logoLeuk dat je langskomt op Brutsellog! Brutsellog een blog over eten, om precies te zijn wat ik dagelijks ’s avonds op tafel zet en allerlei dingen die met food te maken hebben op Brutsellog Culistyle. Brutsellog’s kleine zusje LilleDame houdt zich bezig met de rest wat ik leuk en waar ik blij van word.

Brutsellog is in augustus 2005 begonnen met wat ik dagelijks eet, eigenlijk gewoon om te ontdekken wat de mogelijkheden van bloggen was. Eten is iets wat je dagelijks doet, maar wat je snel weer vergeet.Ronald Giphart heeft me destijds, door een quote op tv, geïnspireerd om foto’s te gaan maken van het eten. Brutsellog heeft dan ook mijn eigen persoonlijke eetdagboek. Daarna kwam Brutsellog Culistyle erbij niet met gerechten maar wel met kookboeken, kookmagazines, keukenspullen en nog meer. LilleDame is er pas bij gekomen vol lifestyle dingen. Maar wat is lifestyle dan, eigenlijk alles wat ik leuk vind en waar ik blij van word! Geen dingen die niet foodgerelateerd zijn en dus ook totaal iets anders is dan LilleDame’s grote zus Brutsellog. Dingen zoals heel goed boek, leuke gadgets en fijne verwenproducten en dat zie je allemaal op LilleDame.

Waarom Brutsellog eigenlijk Brutsellog heet? Brutsellog is afgeleid van ‘brutselen’ wat zoiets betekent als zonder veel gedoe in de keuken iets lekkers bereiden. Log is natuurlijk afgeleid van weblog. Brutselen en weblog gecombineerd werd dus Brutsellog. Al sinds augustus 2005

Brutsellog wordt nog altijd door mij alleen geschreven met technische hulp van mijn vriend. Wat begon als een experiment is nu een leuke, uit de hand gelopen hobby die al veel leuks op mijn pad heeft gebracht, waar ik erg blij mee ben!

Natuurlijk blijf ik nog steeds op zoek naar leuke, nieuwe mogelijkheden! Heb je een idee, een leuk product of iets anders? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Anja van Heiningen

Per mail is Brutsellog bereikbaar op mail[at]brutsellog.nl (vervang [at] door @ ).

Journalist, pers of marketing? Wil je meer over de mogelijkheden op Brutsellog weten? Klik hier voor meer informatie!

(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

115 gedachten over “Over & Contact”

 1. hoi, ik heb al veel recepten geprobeerd.en ze zijn allemaal even lekker. maar nu zie ik dat je de caterogie hebt veranderd.een beetje onoverzichtelijk.nu kan ik niet zo gemakkelijk meer zoeken naar b.v soepen,hartige taarten enz.jammer dat je dat hebt veranderd.ik kijk al met veel plezier je site vol lekkere recepten. gr eugenie

 2. Hallo Redactie,
  Mijn vraag is: Ik wil zelf graag Bami Rames maken,alleen kan ik er niet achter komen wat nou eigenlijk de ingredieënten zijn van de saus die er bij gebruikt wordt.
  Kunnen jullie mij daar iets meer over vertellen???
  Mijn dank,Wybo.

  1. Beste Wybo,

   Voor de saus bij bami rames heb ik geen recept. De saus komt meestal van de gerechtjes die erbij geserveerd worden zoals een daging redang (gestoofd rundvlees) of een babi ketjap (varkensvlees in ketjap saus). De sauzen daarvan gaan meestal door de bami heen. Het rames deel in bami rames bestaat uit de kleine gerechtjes die op of bij de bami geserveerd worden. Het beste is denk ik kijken naar een lekker bami goreng recept en recepten voor lekkere Indische recepten en daarvan staan er wel een aantal op Brutsellog.

   Groet Anja

 3. Dag Anja, complimenten voor je website. Is het ook mogelijk om via E-mail geinformeerd te worden over updates (nieuwe recepten) op je website zoals bij andere foodblogs vaak het geval is. Groet, Christel

 4. Vorig jaar op de huishoudbeurs stond er iemand met surinaamse mayo, dat was zo lekker. Ik kan het nergens meer vinden, misschien kan iemand mij er mee helpen.

 5. ik heb een Etna oven /fornus, met boekje ` etna ovengeheimen“ ik zou graag een goed en hedenndaags bruikbaar recept willen voor het bakken van een krentenbrood

 6. dag mensen,
  wat grappig dat ik jullie vind! Zojuist viel me in een tel gesprek zomaar een woord van m’n helaas reeds lang overleden moeder uit de mond: “een brutseltje”. Inderdaad een even snel gemaakt roergerechtje, precies zoals jullie dat omschrijven. Moeder Aagje was geboren in 1922, in Harmelen (U), kookte zeer hollands de sterren van de hemel, stond open voor mijn meer aziatisch getinte brutseltjes rond 1980, maar helaas stierf ze al in 1990.
  Brutselige groeten van Aagje, via Jaap!!

 7. Complimenten! Ik ben best kritisch wat betreft foodblogs. En het spijt me voor de grove taal, maar dit ziet er allemaal zo goed (mooie foto’s) en smakelijk uit dat dit wat mij betreft pure foodporn is :-).

  Deze site komt zeker weten op my favo lijstje ter inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *