Lust Food & Wine in Veenendaal

Lust Food & Wine in Veenendaal

Lust Food & Wine in Veenendaal

Zomaar ergens gaan eten, heerlijk. Vandaag hebben we dat ook gedaan en kwamen we terecht bij Lust Food & Wine op de markt in Veenendaal. Dit restaurant kende ik nog niet, het is dan ook vrij nieuw, zo’n 16 maanden bestaat dit restaurant hoorde ik tijdens het afrekenen. Het kreeg op verschillende recensiesites goede recensies dus dat moet ik wel proberen. We hadden zelfs geluk, een 5-gangendiner kostte slechts 25 euro en het was het dubbel en dwars waard. Zo lekker heb ik gegeten. Kijk maar even mee.

Het aperitief waarmee we starten was rijstpapier met kummel en sesamzaad met een dipje van yoghurt met kerrie en ras-el-hanout. Daarna kwam het broodmandje met licht gezouten boter gepresenteerd op een steen (hier heb ik geen foto van) en vervolgens de eerste gang.

Lust Food & Wine in Veenendaal

De eerste gang was een spinaziepuree met piccalilly, gruyère kaas en zwarte knoflook.

Lust Food & Wine in Veenendaal

Gang nummer 2 was een bloemkoolsoepje gemaakt met kokosmelk en iets citroenachtigs met een aparte naam (dat ben ik alweer vergeten).

Lust Food & Wine in Veenendaal

Gang nummer 3 was de gang met vis, daar zijn we niet zo heel gek op, maar dit was lekker. Het was een heekfilet met tomaat, tomatensaus en ‘koffiedipjes’.

Lust Food & Wine in Veenendaal

Gang 4, het hoofdgerecht, kalfslende met bataat (zoete aardappel) en wat andere groenten. Echt heel mals vlees.

Lust Food & Wine in Veenendaal

De laatste gang, gang nummer 5, liet even op zich wachten maar het was dan inmiddels ook erg druk geworden, was het toetje. Kersenijs, met vanille, walnoot een schuimpje en chocoladekrokantje.

Nou je ziet wel, we hebben echt heel lekker gegeten. Heerlijk dus zo’n laatste minuut beslissing om juist bij Lust te gaan eten. De prijs van dit menu was overigens slechts 25 euro, dit zal een speciale actie zijn geweest, maar het was het echt dubbel en dwars waard. Kortom ben je in Veenendaal, ga hier zeker een hapje eten. Even bellen van te voren kan overigens wel slim zijn.

Lust Food & Wine
Markt 7
3901 DM Veenendaal

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top