Studentenkoeken uit het Too Good to Go pakket van Bakkerij Voorthuizen Leersum

Studentenkoeken uit het Too Good to Go pakket van Bakkerij Voorthuizen Leersum

Studentenkoeken uit het Too Good to Go pakket van Bakkerij Voorthuizen Leersum
‘s Ochtends had ik het Too Good to Go verrassingspakket van bakkerij Voorthuizen in Leersum al zien staan. Precies op het tijdstip dat ik daar zou kunnen zijn was de afhaaltijd van het pakket. Maar twijfel, twijfel. Nadat ik in Leersum bij de supermarkt en slager was geweest, keek ik voordat ik de auto in stapte nog even in de app. Het verrassingspakket was nog verkrijgbaar. Nou dan klik ik er op, en voilà na betaling via de app kon ik het pakket gelijk ophalen. Wel leuk zo’n verrassingspakket, het was al een hele tijd geleden dat ik een Too Good to Go pakket had gescoord.

Studentenkoeken uit het Too Good to Go pakket van Bakkerij Voorthuizen Leersum
In het Too Good to Go pakket kreeg ik 3 verschillende soorten brood, een vikorn brood, een koolhydraatarm brood en een halfje dubbel donker volkoren brood. Naast het brood kreeg ik ook twee studentenkoeken erbij. Het pakket was volgens het bonnetje iets meer dan 15 euro waard, ik kocht het voor 4,99. Het brood ging in pakketjes gelijk in de vriezer. De studentenkoeken aten we bij de koffie en thee.

De studentenkoek is een koek gemaakt van een harde wener bodem gevuld met amandelspijs en verder afgewerkt met verschillende soorten noten en abrikozengelei. Helemaal lekker dus en ook wel grappig dat juist ik het in mijn Too Good to Go pakket kreeg, ik werk op een hogeschool.

Bakkerij van Voorthuizen
Honingraat 53
3956 HH Leersum

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top