Macaronitaart

Macaronitaart

Macaronitaart
Een halve paprika, een half zakje hamblokjes, twee bosuitjes, drie eieren en een half pakje kookroom. Al die ingrediënten had ik nog liggen en natuurlijk heb ik altijd wel macaroni in huis. Het werd een macaronitaart die ik deels in de Airfryer heb gemaakt. Bij de Action had ik een handig siliconen mandje voor de Airfryer gekocht. Dit past precies in het mandje van de Airfryer en in het mandje kon ik makkelijk de macaronitaart bakken.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 1/2 rode paprika, 150 gram hamblokjes, 100 gram champignons, 2 bosuien, oregano, 100 gram geraspte kaas, 3 eieren, 125 ml kookroom, zout,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1/2 in kleine blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 150 gram hamblokjes, 100 gram fijngesneden champignons en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg naar smaak een beetje oregano toe. Roer de macaroni samen met 100 gram geraspte kaas door de groenten. Laat de kaas iets smelten terwijl het vuur uit staat. Klop ondertussen 3 eieren met 125 ml kookroom en een beetje zout.

Schep de macaroni in een taartvorm of ovenschaal. Giet het eimengsel er over. Zorg dat het eimengsel goed verdeeld is. Zet de taartvorm in de Airfryer op 180 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk!

Macaronitaart

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Macaronitaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top