Italiaans Taartje

Italiaans Taartje
Vandaag heb ik zelf niet hoeven koken, maar hebben Michel en Britt samen in de keuken gestaan.

Ingrediënten: bladerdeeg, 1 sjalotje, 100 gram salami, 100 gram ham, bladerdeeg, 250 gram cherry tomaten, kruidenboter

Snij 1 sjalotje klein, samen met 100 gram salami en 100 gram ham. Pak 6 ovenschaaltje en leg in elk schaaltje daarin 1 velletje bladerdeeg. Doe hierin 3 of 4 cherrytomaten en daarna de sjalot, ham en salami mengsel. Bovenop dit geheel 1 dessertlepel kruidenboter en beleg het met plakjes kaas om het aftedichten. Vouw de restant van het bladerdeeg naar binnen. Zet de ovenschaaltjes in een voorverwarmde oven op 200 graden totdat de bladerdeeg er mooi uitziet. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat