Italiaans Taartje

Italiaans Taartje

Vandaag heb ik zelf niet hoeven koken, maar hebben Michel en Britt samen in de keuken gestaan.

Ingrediënten: bladerdeeg, 1 sjalotje, 100 gram salami, 100 gram ham, bladerdeeg, 250 gram cherry tomaten, kruidenboter

Snij 1 sjalotje klein, samen met 100 gram salami en 100 gram ham. Pak 6 ovenschaaltje en leg in elk schaaltje daarin 1 velletje bladerdeeg. Doe hierin 3 of 4 cherrytomaten en daarna de sjalot, ham en salami mengsel. Bovenop dit geheel 1 dessertlepel kruidenboter en beleg het met plakjes kaas om het af te dichten. Vouw de restant van het bladerdeeg naar binnen. Zet de ovenschaaltjes in een voorverwarmde oven op 200 graden totdat de bladerdeeg er mooi uitziet. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel