Bami Goreng zoals van de Chinees met Kip Zoetzuur

Bami Goreng zoals van de Chinees met Kip Zoetzuur

Bami Goreng zoals van de Chinees met Kip Zoetzuur
Lekker allerlei dingen opmaken. De eieren moesten echt op. Ik had nog wat mie staan, wat net voor het koken te weinig bleek. Dan ook maar een open pak udon noodles erbij koken. In ieder geval weer wat opgemaakt. Bij de bami had ik de verse Aziatische maaltijd kip zoetzuur bij Jumbo gekocht.

Ingrediënten: mie, 2 eieren, 1 prei, 100 gram plakjes ham, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af. Bak in het boter 2 geklutste eieren tot het gestold is. Schep de ei uit de pan. Doe nieuwe boter in de pan. Bak in de hete boter 1 in ringen gesneden prei en 100 gram in stukjes gesneden ham toe. Voeg wanneer de prei zacht is de eieren en mie toe. Breng de bami goreng op smaak met 1 eetlepel sojasaus en 1 theelepel sesamolie. Wok de bami goreng even goed zodat het goed warm word. Lekker met kip zoetzuur van Jumbo. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top