Indonesische High Tea bij Saya Veenendaal

Indonesische High Tea bij Saya Veenendaal

Indonesische High Tea bij Saya Veenendaal snacks
Op Instagram zag ik de Indonesische high tea van Saya voorbij komen. Dat wilde ik ook! Allemaal veel te lekkere dingen zag ik op de foto’s. Even een reservering gemaakt en vandaag zijn we dan naar Saya gegaan. De high tea bestond uit drie verschillende gangen. De eerste gang: snacks, tweede gang: hartig en de derde gang: zoet.

De eerste gang met snacks was deze plank. Op de plank bao Buns, bapao met rundvlees, kleine loempiaatjes, garnalen in een jasje en twee verschillende soorten nootjes.

Indonesische High Tea bij Saya Veenendaal hartig
Het hartige gedeelte bestond uit een broodje rendang kroket, een broodje ayam, een Indische aardappelkroket gevuld met vlees en groente en lemper, kleefrijst gevuld met vlees.

Indonesische High Tea bij Saya Veenendaal zoet
Het zoete gedeelte van de high tea bestond uit een schaaltje met ijs en slagroom, macarons, een hartjes donut, pandan-cakejes, frambozen-witte chocolade tiramisu en natuurlijk een plakje spekkoek.

De high tea is wat anders dan een high tea dan je gewend bent. Een soort kleine reis door de Indonesische keuken. Het was in ieder geval erg lekker, een klein feestje!

Saya
Thoomesplein 4
3901 TN Veenendaal

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top