Quiche Indische Kip

Quiche Indische Kip

Quiche Indische Kip
Vandaag maakte ik met een kliekje Indische kip van woensdag een ander gerecht: een quiche. Het enige wat ik nog nodig had was bladerdeeg en eieren. En de eieren had ik nog over van de Scheepjeshof uitdeelactie van vorige week.

Hoe heb ik het gemaakt. Ik heb drie eieren geklutst, daar de koude Indische kip door gedaan. Daarna een kleine bakvorm bekleed met bakpapier en vervolgend bekleed met bladerdeeg. De eieren met Indische kip in de vorm gedaan en daarna 25 minuten op 160 graden in de Airfryer gedaan. Prima taartje/quiche!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top