Ravioli uit de Oven

Ravioli uit de Oven

Ravioli uit de Oven

Ingrediƫnten: ravioli, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels bloem, 250 ml bouillon, 2 eetlepels kookroom, mozzarella, geraspte kaas,

Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Ik heb dit keer Grand’ Italia Ravioli Mezzaluna ai Funghi Porcini gebruikt. Bak ondertussen in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Roer er 2 eetlepels bloem door en bak het kort mee. Giet er beetje bij beetje 250 ml bouillon bij. Maak het af met 2 eetlepels kookroom. Giet de ravioli af en roer dit door de champignons. Schep het geheel vervolgens in een ovenschaal. Leg er plakjes mozzarella op en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht). Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top