Bratwurst Wraps uit de Airfryer

Bratwurst Wraps uit de Airfryer

Bratwurst Wraps uit de Airfryer
In de koelkast had ik nog wortelwraps en cheddar cheese liggen, in de vriezer bratwürsten uit Duitsland. Kortom toen ik de video bbq culture zag, had ik zoiets van dit heb ik in huis en kan ik ook best zonder barbecue maken. De Duitse bratwürsten zijn van al gegaarde worsten, in Nederland kan je dan het beste een gegaarde barbecueworst nemen.

Ingrediënten: 2 bratwürsten of barbecueworsten, 2 wortelwraps, 4 plakjes cheddar cheese, 8 plakjes ontbijtspek, barbecuesaus, gebakken uitjes,

Aantal personen: 2

Bak 2 bratwürsten 10 minuten op 180 graden in de Airfryer. Verwarm 2 wortelwraps volgens aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Beleg de wortelwraps elk met 2 plakjes cheddar cheese. Leg op elke wrap een worst. Vouw de wraps strak om de worst. Omwikkel de wrap elk met 4 plakjes ontbijtspek. Leg de wraps in een siliconen mandje. Besmeer de wraps met barbecuesaus en bestrooi met gebakken uitjes. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top