Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje

Ingrediënten: 3 velletjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, 1 tomaat, 1 plakje Cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de bladerdeeg. Leg de tartaartjes elk op een vel bladerdeeg. leg op elke tartaar 2 dunne schijfjes tomaat en 1/2 plakje Cheddar cheese. Snijd het laatste bladerdeeg vel doormidden. Leg dit ook op elke tartaar en vouw vervolgens de bladerdeeg er verder omheen tot het goed ingepakt zit. Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel