Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje

Ingrediënten: 3 velletjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, 1 tomaat, 1 plakje Cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de bladerdeeg. Leg de tartaartjes elk op een vel bladerdeeg. leg op elke tartaar 2 dunne schijfjes tomaat en 1/2 plakje Cheddar cheese. Snijd het laatste bladerdeeg vel doormidden. Leg dit ook op elke tartaar en vouw vervolgens de bladerdeeg er verder omheen tot het goed ingepakt zit. Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(122 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top