Spaghetti Tomatensaus en Koekjes

Spaghetti Tomatensaus en Koekjes

Spaghetti Tomatensaus en Koekjes

Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram gehakt 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 2 Bastogne koekjes,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes en 2 verkruimelde Bastogne koekjes toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top