Rijst met Gado Gado

Rijst met Gado Gado
Ingrediënten: rijst, 400 gram spitskool, 100 gram sperziebonen, 50 gram taugé, 400 ml kokosmelk, 1 potje Samasaya kacang saus, 50 gram cashewnoten, cassave chips,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak 400 gram fijngesneden spitskool met 100 gram sperziebonen tot de spitskool is geslonken. Voeg 50 gram taugé toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk en 1 potje Samasaya kacang saus toe. Roer goed door en breng kort aan de kook. Laat daarna 10 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur. Voeg 50 gram cashewnoten toe. Serveer met rijst en cassave chips. Eet smakelijk!


Één reactie op “Rijst met Gado Gado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel