Ravioli met Bacon, Champignons en Tomatensaus

Ravioli met Bacon, Champignons en Tomatensaus

Ravioli met Bacon, Champignons en Tomatensaus

Ingrediƫnten: ravioli met kaas basilicum vulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 gram bacon, 250 gram champignons, scheutje rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de ravioli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden bacon toe, en bak kort mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Blus met een scheutje rode wijn. Laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de ravioli en geraspte kaas. Eet smakelijk!

(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top