Pizza Hamburger uit de Airfryer

Pizza Hamburger uit de Airfryer

Pizza Hamburger uit de Airfryer
Om een echte pizza hamburger te zijn had er eigenlijk nog iets van mozzarella of een ander kaasje erover gemoeten. Deels heb ik dit in de Airfryer gemaakt, de groenten heb ik in de koekenpan gebakken

Ingrediënten: 250 gram gehakt, gehaktkruiden, 2 Italiaanse bollen, 1 ui, peterselie, oregano, 100 gram champignons, 1 tomaat, tomatenketchup, mayonaise,

Aantal personen: 2

Meng een paar uur van te voren 250 gram gehakt met gehaktkruiden. Vorm er 2 hamburgers van. Laat de hamburgers rusten in de koelkast. Bak 2 Italiaanse bollen af in de Airfryer volgens aanwijzing op de verpakking. Doe de hamburgers in een ovenschaal of siliconen mandje. Zet de hamburgers in de voorverwarmde Airfryer en zet de Airfryer aan op 200 graden voor 6 minuten. Draai de hamburgers om en zet de Airfryer nog eens aan op 200 graden voor 9 minuten.

Bak ondertussen de groenten. Bak 1 gesnipperde ui met wat oregano en peterselie tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden tomaat toe. Laat het geheel nog even warm worden.

Snijd het kapje van de Italiaanse bollen. Leg de hamburgers op de Italiaanse bollen en verdeel de groenten er over. Doe er op je bord tomatenketchup en mayonaise bij.

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top