Nasi Keboeli met Gehaktballetjes in Ketjapsaus

Nasi Keboeli met Gehaktballetjes in Ketjapsaus

Nasi Keboeli met Gehaktballetjes in Ketjapsaus
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram ontbijtspek, kaneel, korianderpoeder, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 4 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg kaneel, korianderpoeder, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg de rijst toe. Breng op smaak met ketjap manis. Warm het geheel goed door.

Bij de nasi keboeli aten we gehaktballetjes in ketjapsaus van de Hoogvliet. Even warm maken in de Airfryer en klaar. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top