Rijst met Gado Gado

Rijst met Gado Gado

Rijst met Gado Gado

Ingrediënten: rijst, 400 gram spitskool, 100 gram sperziebonen, 50 gram taugé, 400 ml kokosmelk, 1 potje Samasaya kacang saus, 50 gram cashewnoten, cassave chips,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak 400 gram fijngesneden spitskool met 100 gram sperziebonen tot de spitskool is geslonken. Voeg 50 gram taugé toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk en 1 potje Samasaya kacang saus toe. Roer goed door en breng kort aan de kook. Laat daarna 10 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur. Voeg 50 gram cashewnoten toe. Serveer met rijst en cassave chips. Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Rijst met Gado Gado

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top