Gebakjes van ‘t Haverland Veenendaal

Gebakjes van ‘t Haverland Veenendaal

Gebakjes van 't Haverland Veenendaal
Vandaag had mijn fiets een beurt nodig. Einde van de middag kon ik mijn fiets ophalen. Daarna fietste ik door naar de bakker, we hadden nog brood nodig en de bakker was nog open. Omdat het kon nam ik nog twee gebakjes mee, gewoon omdat het lekker weer was en een beetje ook omdat we beide herstellende zijn van een fikse verkoudheid.

De keuze viel op een cappuccino gebakje, een schuimgebakje met cappuccinovulling en chocolade en op een karamel gebakje, schuimgebak met vanillecrème en karamelvulling. Prima gebakjes zo bij de koffie en thee.

Bakkerij ‘t Haverland
Zandstraat 131
3905 EB Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top