Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus

Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus

Ingrediënten: rijst, 1 ui, paprikapoeder, 2 schnitzels, 200 gram champignons, 3 eetlepels zoete chilisaus, 100 ml kookroom, bieslook,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met paprikapoeder naar smaak tot de ui glazig is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en roerbak tot de schnitzels bruin zijn. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg er dan 3 eetlepels zoete chilisaus, 100 ml kookroom en bieslook naar smaak toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>