Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus

Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus
Ingrediënten: rijst, 1 ui, paprikapoeder, 2 schnitzels, 200 gram champignons, 3 eetlepels zoete chilisaus, 100 ml kookroom, bieslook,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met paprikapoeder naar smaak tot de ui glazig is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en roerbak tot de schnitzels bruin zijn. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg er dan 3 eetlepels zoete chilisaus, 100 ml kookroom en bieslook naar smaak toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel