Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus

Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus

Schnitzel in Zoete Chiliroomsaus

Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, paprikapoeder, 2 schnitzels, 200 gram champignons, 3 eetlepels zoete chilisaus, 100 ml kookroom, bieslook,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met paprikapoeder naar smaak tot de ui glazig is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en roerbak tot de schnitzels bruin zijn. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg er dan 3 eetlepels zoete chilisaus, 100 ml kookroom en bieslook naar smaak toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top