Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek

Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek

Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 1 eetlepel mosterd, 200 gram MonChou, basilicum, 75 gram geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten toe en roerbak even mee. Laat vervolgens 200 gram MonChou, basilicum naar smaak en 50 gram geraspte kaas toe. Roer tot de kaas gesmolten is. Voeg de macaroni toe. Schep alles in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven. De ovenpasta is klaar als de kaas gesmolten is. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top