Pizza Wraps

Pizza Wraps

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 100 gram doperwten, tijm, tomatensaus, 4 wraps, sla,

Aantal personen: 2

Doe in de ActiFry 1 in blokjes gesneden kipfilet, 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika, 100 gram doperwten en wat tijm. Zet de ActiFry 15 minuten aan. Voeg dan de tomatensaus toe en zet de ActiFry nog eens 10 minuten aan. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg eerst sla op de wraps en vervolgens het kipmengsel. Vouw de wraps op en serveer. Eet smakelijk!


Één reactie op “Pizza Wraps

 1. Hoi.
  Zoals je al gezien hebt ben ik Rosalie.
  Ik vind het er erg lekker uitzien.
  Ik krijg er stiekem een beetje honger van.
  Wauw!
  Echt te gek!

  Groetjes,
  Rosalie van der Beek,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel