Pizza Wraps

Pizza Wraps
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 100 gram doperwten, tijm, tomatensaus, 4 wraps, sla,

Aantal personen: 2

Doe in de ActiFry 1 in blokjes gesneden kipfilet, 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika, 100 gram doperwten en wat tijm. Zet de ActiFry 15 minuten aan. Voeg dan de tomatensaus toe en zet de ActiFry nog eens 10 minuten aan. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg eerst sla op de wraps en vervolgens het kipmengsel. Vouw de wraps op en serveer. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pizza Wraps

 1. Hoi.
  Zoals je al gezien hebt ben ik Rosalie.
  Ik vind het er erg lekker uitzien.
  Ik krijg er stiekem een beetje honger van.
  Wauw!
  Echt te gek!

  Groetjes,
  Rosalie van der Beek,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat