Lahmacun met Krokante Kipschnitzel

Lahmacun met Krokante Kipschnitzel

Lahmacun met Krokante Kipschnitzel
Eigenlijk had ik al gewone tortilla wraps in mijn karretje liggen, maar toen zag ik de lahmacun in de aanbieding liggen. Dat leek me veel lekker. De wraps werden dus snel omgeruild voor deze Turkse pizza’s.

Ingrediƫnten: 2 krokante kipschnitzels, 2 lahmacun (Turkse pizza), ijsbergsla,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels 12 minuten in de Airfryer. Verwarm daarna 2 lahmacun’s 3 minuten elk in de Airfryer op 180 graden. Snijd ijsbergsla. Verdeel de ijsbergsla over de Turkse pizza’s en leg de krokante kipschnitzel er op. Vouw de lahmacun’s dubbel. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top