Wortelwraps met Zigeunerschnitzel en Brie

Wortelwraps met Zigeunerschnitzel en Brie

Wortelwraps met Zigeunerschnitzel en Brie
Ik heb dit ooit eerder gemaakt met krokante kipschnitzels. Helaas had de supermarkt dit niet op voorraad. Dan maar iets van een zigeunerschnitzel. Nou dat was een slechte keuze. De hele combinatie was gewoon niet lekker. Het was wel te eten, maar niet “je van het”.

Ingrediënten: 2 zigeunerschnitzels, paar plakjes brie, 4 wortelwraps, gemengde sla, mangosaus “unschulds engel”,

Aantal personen: 2

Bak 2 zigeunerschnitzels aan beide zijden bruin. Leg er een paar plakjes brie op. Laat de brie smelten. Verwarm 4 wortelwraps volgens aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met gemengde sla. Snijd de zigeunerschnitzels door midden. Leg op elke wrap een halve zigeunerschnitzel. Doe er nog wat mangosaus over. Vouw de wraps dicht en serveer. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top