Varkenshaas met Madeira-Roomsaus

Varkenshaas met Madeira-Roomsaus

Varkesnhaas met Madeira-Roomsaus

Ingrediënten: 1 broccoli, 450 gram country aardappeltjes, 1 varkenshaas, zout, peper, 200 ml kookroom, scheutje Madeira, 1 eetlepel tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Doe in 1 stoommandje van de VitaCuisine 1 in roosjes gesneden broccoli en in het andere stoommandje 450 gram country aardappeltjes. Doe op de sausbakplaat 1 in plakjes gesneden varkenshaas (bestrooit met zout en peper). Vul het waterreservoir van de VitaCuisine en zet de VitaCuisine weer helemaal in elkaar. Zet de timer op 15 minuten. Maak ondertussen de saus. Meng 200 ml kookroom met een scheutje Madeira, 1 eetlepel tomatenketchup, zout en peper. Overgiet de varkenhaas met de saus (tip: giet wel eerst het stoomvocht uit de sausbakplaat!) en zet de timer op nog eens 5 minuten. Eet smakelijk!

0
(133 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top