Gevulde Kipfilet met Roquefort en Doperwtenpuree

Gevulde Kipfilet met Roquefort en Doperwtenpuree

Gevulde Kipfilet
Ingrediënten: 2 kipfilet, roquefort, zout, peper, rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open en vul ze naar eigen smaak met stukjes roquefort kaas. Kruid beide kipfilets met zout en peper en omwikkel de kipfilets beide met plakjes rauwe ham. Leg beide kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Doperwtenpuree
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram doperwten, 200 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Smoor 1 gesnipperde ui in wat boter tot het zacht is. Voeg 250 gram doperwten toe met 200 ml kippenbouillon en laat de doperwten zachtjes gaar worden in ongeveer 15 minuten. Haal vervolgens de pan van het vuur en pureer het geheel met de staafmixer.

Serveer de gevulde kipfilet met doperwtenpuree en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel