Gevulde Kipfilet met Roquefort en Doperwtenpuree

Gevulde Kipfilet met Roquefort en Doperwtenpuree
Gevulde Kipfilet
Ingrediënten: 2 kipfilet, roquefort, zout, peper, rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open en vul ze naar eigen smaak met stukjes roquefort kaas. Kruid beide kipfilets met zout en peper en omwikkel de kipfilets beide met plakjes rauwe ham. Leg beide kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Doperwtenpuree
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram doperwten, 200 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Smoor 1 gesnipperde ui in wat boter tot het zacht is. Voeg 250 gram doperwten toe met 200 ml kippenbouillon en laat de doperwten zachtjes gaar worden in ongeveer 15 minuten. Haal vervolgens de pan van het vuur en pureer het geheel met de staafmixer.

Serveer de gevulde kipfilet met doperwtenpuree en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat