Pasta met Paddenstoelen en Ham

Pasta met Paddenstoelen en Ham

Pasta met Paddenstoelen en Ham

Ingrediënten: penne, 1 ui, 125 gram blokjes ham, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 125 gram blokjes ham tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram gesneden gemengde paddenstoelen toe en roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 100 ml kookroom toe. Breng het geheel kort aan de kook, breng het op smaak met zout en peper en laat het geheel zachtjes pruttelen op laag vuur. Serveer met de penne en strooi er op je bord geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top