Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, kerriepoeder, 1 prei, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met kerriepoeder, zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk en 1 bouillonblokje toe, breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met de rijst en strooi er eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel