Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, kerriepoeder, 1 prei, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met kerriepoeder, zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk en 1 bouillonblokje toe, breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met de rijst en strooi er eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat