Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, kerriepoeder, 1 prei, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met kerriepoeder, zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk en 1 bouillonblokje toe, breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met de rijst en strooi er eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top