Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Ingrediƫnten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, kerriepoeder, 1 prei, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met kerriepoeder, zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk en 1 bouillonblokje toe, breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Serveer het geheel met de rijst en strooi er eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top