Spinazie met Schnitzel en Sesam

Spinazie met Schnitzel en Sesam
Ingrediënten: 1 theelepel sesamolie, 1 eetlepel olie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 schnitzels, 300 gram spinazie, 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel sesamzaad, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, zout, peper, rijst,

Bak in 1 theelepel sesamolie en 1 eetlepel olie, 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg er dan 2 in reepjes gesneden schnitzel bij en bak dit mee tot ze bruin zijn. Voeg dan 300 gram diepvriesspinazie toe en bak dit mee tot de spinazie ontdooit is. Dan kan je er 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel sesamzaad, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, zout en peper bij doen. Laat het geheel afentoe roerend een minuut of 10 staan. Lekker met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat