Spinazie met Schnitzel en Sesam

Spinazie met Schnitzel en Sesam

Ingrediënten: 1 theelepel sesamolie, 1 eetlepel olie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 schnitzels, 300 gram spinazie, 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel sesamzaad, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, zout, peper, rijst,

Bak in 1 theelepel sesamolie en 1 eetlepel olie, 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg er dan 2 in reepjes gesneden schnitzel bij en bak dit mee tot ze bruin zijn. Voeg dan 300 gram diepvriesspinazie toe en bak dit mee tot de spinazie ontdooit is. Dan kan je er 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel sesamzaad, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, zout en peper bij doen. Laat het geheel afentoe roerend een minuut of 10 staan. Lekker met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel