Spinazie met Schnitzel en Sesam

Spinazie met Schnitzel en Sesam

Spinazie met Schnitzel en Sesam

Ingrediënten: 1 theelepel sesamolie, 1 eetlepel olie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 schnitzels, 300 gram spinazie, 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel sesamzaad, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, zout, peper, rijst,

Bak in 1 theelepel sesamolie en 1 eetlepel olie, 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg er dan 2 in reepjes gesneden schnitzel bij en bak dit mee tot ze bruin zijn. Voeg dan 300 gram diepvriesspinazie toe en bak dit mee tot de spinazie ontdooit is. Dan kan je er 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel sesamzaad, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, zout en peper bij doen. Laat het geheel afentoe roerend een minuut of 10 staan. Lekker met rijst. Eet smakelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top