Pasta met Bieflap, Prei en Appel

Pasta met Bieflap, Prei en Appel

Pasta met Bieflap, Prei en Appel

Ingrediƫnten: pasta, 200 gram bieflapjes, 2 prei. 1 appel, 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel mosterd, 125 ml kookroom, zout, peper,

Kook de pasta zoals je gewend bent. Snij 200 gram bieflapjes in kleine blokjes en bak deze bruin in de hete olie. Doe hierbij 2 in ringen gesneden preien en 1 in blokjes gesneden appel. Bak dit een minuut of 3 mee. Voeg dan 3 eetlepels vleesfond, 1 eetlepel mosterd en 125 ml kookroom toe. Breng dit aan de kook en laat dit een minuut of 10 pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en strooi er nog wat fijn gehakte peterselie over. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top