Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Bolognese-saus kan voor iedereen verschillend zijn. Dit is ook weer zo een, nu eens met courgette.

Ingrediƫnten: pasta, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 eetlepel tijm, 1 wortel, 300 gram gehakt, 1 courgette, 3 stengels bleekselderij, 3 eetlepels vleesfond, 500 ml gezeefde tomaat, peper, oregano,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg dan 1 gesnipperde ui, 1 eetlepel tijm en 1 fijngehakte wortel en bak dit tot de ui glazig is. Voeg dan 300 gram gehakt toe en bak dit bruin tot het rul is. Dan kan je 1 fijngesneden courgette en 3 gesneden bleekselderij toe. Daarna doe je er 3 eetlepels vleesfond bij en 500 ml gezeefde tomaat bij. Dit breng je kort aan de kook en laat het dan een minuut of 15 pruttelen. Breng het op smaak met zout, peper en oregano. Eet Smakelijk.

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top