Kipfilet in een Jasje

Kipfilet in een Jasje

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 2 kipfilets, Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden, katenspek, 1 ei,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Snij 2 kipfilets open en besmeer met Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden. Vouw de kipfilets dicht en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de kipfilets met katenspek en vervolgens met het bladerdeeg. Bestrijk de bladerdeegpakketjes met een geklutst ei. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


3 reacties op “Kipfilet in een Jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel