Kipfilet in een Jasje

Kipfilet in een Jasje
Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 2 kipfilets, Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden, katenspek, 1 ei,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Snij 2 kipfilets open en besmeer met Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden. Vouw de kipfilets dicht en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de kipfilets met katenspek en vervolgens met het bladerdeeg. Bestrijk de bladerdeegpakketjes met een geklutst ei. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


3 reacties op “Kipfilet in een Jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat