Kipfilet in een Jasje

Kipfilet in een Jasje

Kipfilet in een Jasje

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 2 kipfilets, Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden, katenspek, 1 ei,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Snij 2 kipfilets open en besmeer met Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden. Vouw de kipfilets dicht en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de kipfilets met katenspek en vervolgens met het bladerdeeg. Bestrijk de bladerdeegpakketjes met een geklutst ei. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(177 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Kipfilet in een Jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top