Hamburgers met Vlaamse Frieten

Hamburgers met Vlaamse Frieten

Hamburgers met Vlaamse Frieten

Ingrediënten: 2 plakjes katenspek, 2 steak au boeuf (of gewoon hamburgers), 1/2 ui, 2 plakjes Cheddar cheese, 2 bruine bolletjes, sla, tomaat, augurk,

Aantal personen: 2

Bak 2 plakjes katenspek knapperig in hete boter, haal het uit de pan. Bak 2 steak au boeufs om en om bruin. Leg daarna op elke ‘burger’ een plakje Cheddar cheese, de knapperige katenspek en een schijfje tomaat. Laat de kaas smelten. Bak ondertussen ook 1/2 gesnipperde ui mee. Snij 2 bruine bolletjes open, beleg met sla en plakjes augurk. Leg daarop de hamburgers en ui. Maak eventueel af met een saus. Lekker met Vlaamse frieten uit de ActiFry. Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top