Wok to Go Noodlebar in Apeldoorn

Wok to Go Noodlebar in Apeldoorn

Wok to Bar Noodlebar - Apeldoorn cha sieuw
We hebben er al eens eerder gegeten, en nu tijdens het winkelen hadden we er weel weer zin in. Het restaurant was sinds de vorige keer veranderd, volgens de site heeft dit filiaal een nieuw concept de ‘noodlebar’. Grote woks staan klaar en a la minuut wordt er een ‘fastfood’ Chinees gerecht gemaakt.

Wok to Bar Noodlebar - Apeldoorn babi pangang
Michel had gekozen voor babi pangang met rijst. Zelf koos ik voor cha sieuw met licht gezoete ketjapsaus en noodles. Het was verrassend dat het geserveerd werd op porseleinen borden en eigenlijk hadden we met stokjes moeten eten maar daar zijn we te onhandig mee dus dat werd plastic bestek. In ieder geval voor het bedrag hebben we enorm lekker gegeten!

Wok to Go
Hoofdstraat/ Hoek Hofstraat 2
Apeldoorn

0
(242 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Wok to Go Noodlebar in Apeldoorn

  1. Tot de verbouwing kwam ik graag bij deze wok to go om eens een lekker broodje te kopen en die al verderlopend op te eten. Deze broodjes waren erg lekker, en ideaal als je niet een heel wokmenu wilde eten. Nu was ik toevallig laatst weer in de buurt en had wel zin aan zo’n heerlijk broodje dus ik liep naar binnen. En tot mijn stomme verbazing wat zag ik? De broodjes stonden niet meer op de lijst en bij navraag bleken deze ook niet meer te koop te zijn. Wat er echter wel voor terug gekomen is, is een frituurhoek met vlaamse frieten kroketten en andere zooi die in elke willekeurige andere snackbar in Apeldoorn te koop zijn. De menu’s zijn ongetwijfeld nog steeds heerlijk, maar mij zul je er niet weer zien, althans niet eerder dan dat ze weer die broodjes verkopen en die hollandse snackhoek overlaten aan de 6000 andere snackbars in Apeldoorn

  2. O ja die broodjes, die hebben we daar de eerste keer gegeten toen we daar waren, die waren ook erg lekker. Het was inderdaad jammer dat die er niet meer zijn, dat is het jammere van het nieuwe concept …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top