Rijst met Kipfilet, Paprika en Bosui

Rijst met Kipfilet, Paprika en Bosui
Ingrediënten: rijst, 2 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 bosuien, 50 gram champignons, 100 ml kippenbouillon, 250 ml kookroom, 3 eetlepels pindakaas, handje cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 50 gram in plakjes gesneden champignons en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 ml kippenbouillon, 250 ml kookroom en 3 eetlepels pindakaas toe. Laat de saus op middelhoog vuur iets inkoken. Voeg op het laatst een handje cashewnoten toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel