Thaise Saucijzenbroodjes

Thaise Saucijzenbroodjes

Thaise Saucijzenbroodjes

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 1 kipfilet, 100 gram ontbijtspek, 3 bosuien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, korianderpoeder, gemberpoeder, klein scheutje vissaus, 1 ei,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Doe in een keukenmachine 1 grof gesneden kipfilet, 100 gram ontbijtspek, 2 teentjes knoflook, 3 grof gesneden bosuien, 1 theelepel sambal, korianderpoeder, gemberpoeder, een klein scheutje vissaus en 1 ei. Zet de keukenmachine even aan zodat het goed gemengd is. Leg op elk vel bladerdeeg een beetje van het kippengehakt. Vouw het bladerdeeg er om en leg de Thaise saucijzenbroodjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Zet de ovenplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld chilisaus. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top