Blinde Vinken in Biersaus

Blinde Vinken in Biersaus

Blinde Vinken in Biersaus
Ingrediƫnten: 1 sjalotje, gedroogde salie, peterselie, 1 eetlepel mosterd, 2 runderschnitzels, zout, peper, coburger ham, 2 uien, 1 flesje donker bier,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak een mengsel van 1 fijngehakt sjalotje, gedroogde salie, peterselie en 1 eetlepel mosterd. Kruid 2 runderschnitzels met zout en peper. Bestrijk beide runderschnitzels met het mosterdmengsel. Rol de runderschnitzels op en omwikkel met coburger ham. Bind het vast met keukentouw. Bak de blinde vinken rondom bruin in hete boter. Haal de blinde vinken uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde uien op middelhoog vuur tot de uien lichtbruin zijn. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat de alcohol verdampen. Giet de biersaus in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappelen en een salade. Eet smakelijk!

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top